zaterdag 31 mei 2008

Nekschot

De perikelen rond Gregorius Nekschot geven bevestiging aan wat ik hier de laatste tijd heb beweerd. De overheid, het rechtssysteem en de bureaucratie vormen een monoliet die niet in dienst van de burgers staat , maar een uitgroeisel is van de politieke partijen. De monoliet gaat ertoe over individuen die haar in de weg staan, dan wel die de burgers dreigen te doen ontwaken door de muur van overheidspropaganda te doorbreken, te verpletteren.

Toevoeging 1/6: De affaire Nekschot laat iets zien van “het verraad van de elites”. De Westerse elites plegen verraad aan hun eigen Westerse tradities en normen. Zij hebben een stilzwijgend verbond met de moslims gesloten om de eigen bevolking, die zij intellectueel en moreel inferieur aan zichzelf achten, buiten alle besluitvorming te houden en daartoe met leugenachtige propaganda te bestoken. Die propaganda werkt alleen als het doelwit geen andere bronnen van informatie kan aanboren. Dus is internet een groot probleem en een bedreiging voor ze.

donderdag 1 mei 2008

De vrienden van onze EU-elite doen historisch onderzoek

Op dezelfde dag (18 april) dat ex-president Jimmy Carter een onderhoud had met Hamas-politbureauchef Khaled Meshaal, zond het tv-station van Hamas, Al-Aqsa TV een item uit waarin werd beweerd dat de Joden de Holocaust hadden georganiseerd. De sterken gingen naar Israel, de gehandicapten en zwakken werden op transport gesteld om te sterven. Anders zouden ze de nieuwe staat tot last zijn. Bovendien konden de Joden zo de sympathie van de wereld verwerven. (Via HotAir).


Update: Wie zegt dat Arabieren geen gevoel voor humor hebben?